• ACER Aspire A515-57-564T, 15.6
Termék állapota
Termék állapota

Új: A termék sosem volt használva, eredeti csomagolásában érkezik, és teljes gyártói garanciával rendelkezik.
Újracsomagolt termék: A terméket korábban kibontották, esetleg kiállított darab volt, de nem használták. Gyakran újra csomagolják és teljes garanciával kínálják.
Használt: A terméket már használták, és láthatóak lehetnek használatból eredő nyomok vagy kopások. Műszakilag kifogástalan. Garanca van a termékre.
Felújított: A terméket korábban használták, de aztán szakemberek által ellenőrzötték, javították és felújították. Gyakran ugyanannyi garanciával értékesítik, mint az új termékeket.
0 perces: Ez egy olyan termék, amely új, de lehet, hogy kicsomagolták és bekapcsolták egyszer, például funkcióinak ellenőrzésére, de nem volt rendszeres használatban.
Refurbished: Ez megegyezik a "felújított" állapottal, azaz a terméket már használták, de kijavították, és újra használatra kész állapotban van.

Új
Esztétikai besorolás
Esztétikai besorolás

Az "Esztétikai besorolás" egy termék vizuális állapotát, kinézetét jellemzi, főként használt vagy felújított termékek esetében fontos. Ez az értékelés segít a vásárlóknak megérteni, hogy milyen állapotban van a termék külső megjelenése

Az „Újszerű” besorolású termékek között olyan eszközöket találhatsz, melyek esztétikailag és működésben egyaránt kifogástalanok.
A „Jó” besorolású termékek működésben teljesen kifogástalanok, viszont esztétikai hibáik vannak, például karcok a burkolaton, használatból adódó kopások, vagy a kijelzőn esetlegesen előforduló pixelhibák.

Bontatlan
Gyártó
Gyártó

A "Gyártó" paraméter a számítástechnikai termékek esetében arra utal, hogy melyik cég vagy vállalat állította elő az adott terméket. Ez az információ fontos lehet a vásárlók számára több okból is:

 1. Minőség és Megbízhatóság: Bizonyos gyártók híresek a magas minőségű vagy különösen megbízható termékeikről.
 2. Kompatibilitás: Néhány termék, különösen a hardver komponensek, jobban kompatibilisek bizonyos gyártók más termékeivel.
 3. Garancia és Támogatás: A gyártók eltérő garancia feltételeket és ügyfélszolgálati támogatást kínálhatnak.
 4. Technológiai Innováció: Egyes gyártók az innovációjukról ismertek, ami befolyásolhatja a termék teljesítményét és funkcióit.
 5. Ár-érték Arány: Különböző gyártók eltérő árstratégiát követhetnek, amelyek befolyásolhatják a vásárlók döntését.

A "Gyártó" információ segít a vásárlóknak informált döntést hozni, és megérteni, hogy milyen szintű támogatást és minőséget várhatnak a terméktől.

ACER
Felbontás
Felbontás

A "Felbontás" egy számítástechnikai kijelzők egyik alapvető jellemzője, amely megadja, hogy hány pixelből áll a kép vízszintesen és függőlegesen. Például egy 1920x1080 felbontás azt jelenti, hogy a kijelzőn 1920 pixel található vízszintesen és 1080 pixel függőlegesen.

A felbontás hatással van a képminőségre; minél több pixelből áll a kép, annál részletesebb és élesebb lehet a megjelenítés. A felbontás különösen fontos a képszerkesztés, a játékok és a videók megtekintése során, ahol a részletgazdagság javítja a vizuális élményt.

A felbontás gyakori típusai közé tartoznak:

 • HD (High Definition): 1280x720 pixel
 • Full HD (FHD): 1920x1080 pixel
 • Quad HD (QHD): 2560x1440 pixel
 • 4K vagy Ultra HD (UHD): 3840x2160 pixel
 • 5K: 5120x2880 pixel
 • 8K UHD: 7680x4320 pixel

A nagyobb felbontású kijelzők több információt képesek megjeleníteni, és a kép élességéhez is hozzájárulnak, de több erőforrást igényelhetnek a számítógéptől és magasabb árkategóriába tartozhatnak. Emellett a kijelző méretével együtt a felbontás meghatározza a pixel sűrűségét is, amit PPI (pixel per inch, pixel per hüvelyk) értékkel fejeznek ki.

1920 x 1080 (FHD1080) 16:9
Processzor típus
Processzor típus

A "Processzor típus" egy számítógép vagy más digitális eszköz központi feldolgozó egységének (CPU) modelljét és gyártóját jelöli. A processzor a számítógép "agyaként" funkcionál, felelős az összes számítás és adatfeldolgozásért.

A processzor típusa kulcsfontosságú információ, mert jelentős mértékben befolyásolja az eszköz teljesítményét, sebességét és energiahatékonyságát. Különböző típusú feladatok különböző típusú processzorokat igényelhetnek. Például egy irodai munkához használt számítógép processzora eltérhet attól, amit játékokhoz vagy grafikai tervezéshez használnak.

Néhány gyakori processzorgyártó és processzorcsalád:

 • Intel: Az Intel Core i3, i5, i7, és i9 processzorai széles körben elterjedtek mind otthoni, mind üzleti használatra. Az Intel Xeon processzorokat gyakran szerverekben és munkaállomásokban használják.
 • AMD: Az AMD Ryzen sorozat versenyképes alternatívát kínál az Intel Core sorozatával szemben, különösen a játékosok és a tartalomkészítők körében. Az AMD EPYC processzorokat szerverekben és nagy teljesítményű számítógépes környezetekben használják.
 • ARM: Az ARM architektúrát használó processzorokat mobiltelefonokban, táblagépekben és egyre inkább ultrahordozható laptopokban is találunk. Az Apple M1 és M2 chipjei, amelyek ARM alapúak, például az újabb Mac számítógépekben vannak.

A processzor típusa több szempontból is fontos lehet, például:

 • Teljesítmény: A magasabb számú magok (cores) és magasabb órajel (clock speed) általában jobb teljesítményt jelentenek.
 • Energiahatékonyság: Néhány újabb processzor kevesebb energiát fogyaszt, ami hosszabb akkumulátor élettartamot eredményezhet hordozható eszközökben.
 • Kompatibilitás: Bizonyos szoftverek és alkalmazások optimalizáltak egy adott processzortípusra vagy architektúrára.
 • Költség: A processzor típusa befolyásolja az eszköz költségét is, mivel a magasabb teljesítményű processzorok általában drágábbak.
Core i5
Memória típus
Memória típus
 • DDR (Double Data Rate): A DDR az egyik leggyakoribb RAM típus, több generációjuk van, például DDR, DDR2, DDR3, DDR4, és a legújabb DDR5. Minél magasabb a szám, általában annál fejlettebb a technológia, a magasabb adatátviteli sebesség és az alacsonyabb energiafogyasztás.
 • ECC RAM (Error-Correcting Code Memory): Speciális típusú RAM, amely képes az adatokban lévő hibák észlelésére és javítására, így fontos a szerverek és munkaállomások számára, ahol az adatintegritás kritikus.

A memória típusának megválasztása során figyelembe kell venni a számítógép alaplapjának kompatibilitását, mivel nem minden típusú memória illeszkedik minden foglalatba, és az alaplap csak bizonyos generációkat és sebességeket támogat.

DDR4
Optikai meghajtó
Optikai meghajtó

Az "Optikai meghajtó" a számítógépekben használt eszköz, amely optikai lemezek olvasására és írására képes, mint például CD-k, DVD-k és Blu-ray lemezek. Ezek a meghajtók lézeres technológiát használnak az adatok olvasásához és írásához az adathordozókra.

Az optikai meghajtók típusai közé tartozik:

 • CD meghajtó: Csak CD lemezek olvasására és írására képes.
 • DVD meghajtó: CD-k mellett DVD lemezeket is kezel, nagyobb tárolókapacitással rendelkezik.
 • Blu-ray meghajtó: A legnagyobb adattároló kapacitással rendelkező optikai meghajtó típus, amely képes Blu-ray lemezek olvasására és írására, valamint támogatja a CD-k és DVD-k kezelését is.
Nincs
Gyártó
ACER
Gyártói cikkszám
NX.KN4EU.009
Garancia
Garancia

Új termékek: minden esetben gyártói garancia
Felújított monitor: 24 hónap
Felújított számítógép: 24 hónap
Felújított laptop: min. 24 hónap, de akár 36 hónap (a termék adatlapján ellenőrizhető)
Felújított mobiltelefon: min. 1 hónap, de akár 36 hónap (a termék adatlapján ellenőrizhető)
Újracsomagolt laptop, PC: min. 24 hónap, de akár 36 hónap. Sok esetben még gyártói garancia. (a termék adatlapján ellenőrizhető)

36 hónap
Szín
Fekete
Képátló
15,6
Hangszóró
Van
USB 2.0
0
USB 3.1
3
Memória.
16
USB Type-C
1
Akkumulátor
3 cell (48Wh)
Beépített kártyaolvasó
Nincs
Operációs rendszer
Egyéb
Bluetooth
Van
Memória
0
Súly
1,8
USB 3.0
0
Érintőképernyő (Igen/Nem)
Nincs
LAN
10/100/1000
Video csatlakozás
HDMI
Operációs rendszer verzió
DOS
Terméksorozat
Aspire A5
SSD méret
512
Háttértár típus
SSD
Videokártya fajta
Integrált
USB portok száma
4
Processzor gyártó
Intel
Processzor modell
12450H
Wireless (Wifi)
802.11a/b/g/n/ac/ax
Ujjlenyomat-olvasó
Nincs
Videokártya
Integrált
Billentyűzet megvilágítás
Van
Videokártya típus
Intel UHD Graphics
Dokkolhatóság
USB porton
4G/LTE
Nincs
HDD méret
0
Kijelző Típusa
Matt
Kamera felbontás
0,9
Dedikált dokkoló
Nincs

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

ACER Aspire A515-57-564T, 15.6" FHD IPS, Intel Core i5-12450H, 16GB, 512GB SSD, UMA, DOS, fekete

 • Gyártó: ACER
 • Cikkszám: ACR NX.KN4EU.009
 • Gyártó: ACER
 • Garancia: 3,000 év
 • Tömeg: 2.50 kg
 • Készletinfó: 100
 • 241.205Ft
 • 227.890Ft

 • Nettó ár: 179.440Ft


Végleges adattörlés

Tisztelt Vásárónk!
Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot az adatainak biztonsága érdekében!
A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján:https://nmhh.hu/veglegestorles